Predložite prijatelju ovu stranicu:
 
Novo u ponudi Zatražite ponudu ISO 9001 - SGS

O NAMA

Tvrtka Hermes d.o.o. smještena je u Industrijskoj zoni Kukuljanovo, posluje u segmentima uvoza, izvoza, trgovine i usluga, gdje na vlastitim skladišnim kapacitetima osigurava široku ponudu građevinskog željeza, prvenstveno armaturne mreže i betonsko željezo u šipkama i kolutu.

Tvrtka je osnovana 1990 godine, u privatnom je vlasništvu i čini stabilni poslovni subjekt na tržištu građevinskim željezom u RH.

Svojim skladišnim kapacitetima, smještenim u Industrijskoj zoni Kukuljanovo, Hermes d.o.o. u svakom trenutku raspolaže sa svim vrstama armaturnih mreža i betonskog željeza spremnih za isporuku, a takav široki asortiman robe omogućuje kroz vlastito carinsko skladište.

Tvrtka je prisutna na tržištu građevinskog željeza u svim županijama u RH, te se može pohvaliti sa velikim brojem stalnih kupaca, građevinskih tvrtki i obrtnika, koji su prepoznali kvalitetu i ukazali nam povjerenje.

Stalna prisutnost, ugled i vrlo dobra pozicija u međunarodnoj trgovini omogućava nam da u segmentu vanjsko-trgoviskog poslovanja djelujemo brzo i efikasno, te da za kompletan asortiman proizvoda osiguramo odgovarajuće certifikate proizvođača o kvaliteti i porijeklu robe.

Stalnim usavršavanjem i informatizacijom tvrtke, te ulaganjem u kadrove i opremu, u mogućnosti smo danas i u budućnosti, sa zadovoljstvom odgovoriti na sve Vaše zahtjeve.

Hermes proizvodnja i veleprodaja betonskog željeza Prekrcaj gradjevinskog zeljeza pomocu vilicara